ФІДБЕК

ЩЕ БІЛЬШЕ РЕСУРСІВ ВІД RESEARCH4LIFE

Інформуємо наших колег та науковців, що платформа Research4Life також пропонує ресурси з екології, сільського господарства та харчування, зібрані в три бази даних і доступні безкоштовно для українських дослідників: Environmental Index, FSTA - Food Science and Technology Abstracts та Environmental Science Collection.

Детальніше про те, як розпочати роботу на платформі Research4Life та отримати логін/пароль - ТУТ.

Environmental Index - бібліографічна база даних від компанії EBSCO. Її контент складається з 2734 журналів, які висвітлюють дослідження навколишнього середовища та суміжні дисципліни, включно з енергетикою, екологічною політикою та екологічним правом. Більше інформації про Environmental Index за покликанням.

FSTA - Food Science and Technology Abstracts - база даних, що охоплює науково-технічну літературу з питань продовольства, напоїв та харчових технологій від компанії EBSCO. Вона містить понад понад 1,5 млн. записів (починаючи з 1969 року), щорічно додається понад 90 000 записів. Індексує журнали, патенти, стандарти, тощо, про продовольчі товари, включно з біотехнологією, мікробіологією, безпекою харчових продуктів, інформацією про добавки, упаковкою та ветеринарією.

Environmental Science Collection - база даних про сільськогосподарські та екологічні науки й суміжні дисципліни від компанії ProQuest (у 2021 році ProQuest році була придбана компанією Clarivate). Це повнотекстова наукова база даних про навколишнє середовище (інженерія, біотехнологія, бактеріологія, науки про атмосферу, екологія та біологія).