ФІДБЕК

#STANDWITHUKRAINE: ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ДОСЛІДНИКІВ

Шановні друзі, колеги! Clarivate розгортає нову програму для підтримки переміщених дослідників з України. Програма містить пакет цінних ресурсів Clarivate, інсайти, а також новини та контент, який допоможе підвищити авторитет, знання та розуміння України в усьому світі. Які саме опції будуть доступні?

• Доступ до Web of Science для переміщених українських дослідників, які охоплюються чинними контрактами через їхні установи і не мають доступу до індексу цитування свого звичного діапазону IP.

• Доступ до української книги на Open Access Complete на Ebook Central, ProQuest Books. ProQuest Books зібрав понад 200 назв, присвячених Україні, відкритих з необмеженим доступом через останню колекцію Open Access Complete.

• Відкриття RapidILL для українських установ на RapidILL, Ex Libris, частково Clarivate. Ex Libris пропонує всім українським бібліотекам безкоштовне користування системою міжбібліотечного абонементу RapidILL, щоб допомогти академічній спільноті в Україні.

• Висвітлення кризи в Україні та її вплив на науковий світ. Доступно усім бажаючим на Research Professional News, Ex Libris, частково Clarivate. Research Professional News надає авторитетні, незалежні від редакції новини, аналіз і коментарі, які допомагають академічним установам приймати кращі рішення.

Детальніше про це тут  👉Resource center for displaced researchers.