ФІДБЕК

ТЕСТОВИЙ ДОСТУП ДО БАЗИ ДАНИХ RESEARCH4LIFE

Шановні друзі, колеги! Відтепер співробітники та студенти Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова матимуть доступ до однієї з найбільших у світі колекцій наукової та технічної літератури, яку пропонують провідні міжнародні наукові видавництва - Research4Life. Період безкоштовного тестового доступу до бази даних Research4Life становитиме півроку.

Щоб розпочати сеанс Research4Life, перейдіть на єдиний портал Research4Life або за цими покликаннями:

ARDI Recearch for Innovation

AGORA Recearch in Agriculture

portal.research4life

Потім натисніть на кнопку «силует» (Увійти) у верхньому правому куті екрана. На сторінці Research4Life Secure Login введіть своє ім'я користувача та свій пароль. Натисніть кнопку Вхід. Тепер ви готові використовувати Research4Life. Усі користувачі повинні входити в систему, як зазначено вище, для кожного сеансу!

ЩОБ ОТРИМАТИ ЛОГІН ТА ПАРОЛЬ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ У RESEARCH4LIFE, ЗАПОВНІТЬ НАСТУПНУ ФОРМУ:

ДОСТУП ДО RESEARCH4LIFE


ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Ім’я користувача та пароль призначені для використання всіма співробітниками вашої установи; однак пароль Research4Life не слід оприлюднювати на веб-сайті установи чи будь-якій іншій веб-сторінці (вікі, блоги, сервери списків тощо), а також не розповсюджувати будь-яким особам, які не пов’язані з вашою установою. Для установ, що базуються на членстві, особи, які є членами вашої організації, НЕ повинні отримувати пароль Research4Life. Систематичне завантаження цілих журналів/книг також заборонено. Ім’я користувача та пароль не можна використовувати за межами вашої країни, за винятком випадків, передбачених ліцензією. Несанкціоноване використання може призвести до дискваліфікації вашої установи з наших програм.