ФІДБЕК

ВЕБІНАРИ ВІД CLARIVATE У ЛЮТОМУ

Шановні колеги! Маємо інформацію щодо чергових вебінарів від Clarivate. У лютому йтиме обговорення відкритого доступу, патентних даних у Derwent Innovation Index на платформі Web of Science та визначатимуться лідери за даними Web of Science Core Collection. Традиційно вебінари безкоштовні, тривалість кожного одна година.

У WEBEX учасник, що прослухав більше 90 % часу отримує електронний сертифікат. Реєстрацію на всі вебінари відкрито! Переходьте за обраним посиланням, тисніть кнопку Register та заповнюйте анкету. По реєстрації, а також за добу та за годину до вебінару надійдуть листи нагадування з параметрами входу у WEBEX. При підключенні до вебінару врахуйте, що WEBEX не підтримує операційну систему ХР.


• 10 лютого 16:1517:15

Тема: 20 років Будапештській ініціативі відкритого доступу: як змінився публікаційний ландшафт (серія Clarivate науковцям 2022)

Тези: Відкритий доступ. Відкрита наука. Визначення. Складові. Функції. Вплив на публікації. Відкритий доступ та його види. Вартість публікацій. Вплив на доступ і поширення знань. Аналіз відкритих публікацій України.

Реєстрація

 

• 23 лютого 10:1511:15

Тема: Research Smarter: Derwent Innovation Index: додаткові можливості для наукових досліджень

Тези: Дослідницька діяльність науково-дослідних установ та університетів відіграє вирішальну роль у життєвому циклі інновацій. Результати досліджень відбиваються у публікаціях та патентах. Виконуючи стандартні пошуки і намагаючись зрозуміти тенденції досліджень, наукова спільнота часто схильна покладатися лише на дані публікацій, нехтуючи важливими патентними даними. На вебінарі обговоримо патентні дані, доступні у Web of Science та інших рішеннях Clarivate.

Реєстрація

 

• 24 лютого 10:1511:15

Тема: Research Smarter: Визначення експертів за допомогою даних Web of Science

Тези: На вебінарі сфокусуємося на здобутках науковців за даними Web of Science Core Collection. Розглянемо прикладні задачі: • Хто є кваліфікованими спеціалістами з моєї спеціальності та є лідером? • Де знаходяться центри передового досвіду в конкретному регіоні? • З якими дослідниками варто шукати партнерства? • З якими фахівцями співпрацюють мої конкуренти? • Можливості та функції Publons та Orcid.

Реєстрація


Записи попередніх вебінарів на каналі.

Розклад вебінарів українською.

Розклад вебінарів російською.

 
17 лютого 10:00-12:00 (київський час)
Спільний вебінар Clarivate та Антиплагиат
Эффективные информационные инструменты для работы с научными журналами
 
 
З додатковою інформацією можна ознайомитися на сайті компанії.