ФІДБЕК

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ ДАРУВАННЯ КНИГ

30 листопада 2021 р. в Україні традиційно проходить #ЩедрийВівторок (оригінальна назва #GivingTuesday) − день добрих справ, який щорічно відзначається у понад 150 країнах світу.

В рамках Всеукраїнської акції дарування книг #ЩедрийВівторок, яку організувала УБА, до фонду нашої бібліотеки надійшло чимало примірників оригінальних книг.

Серед дарувальників на особливу увагу заслуговує ректор НПУ Віктор Петрович Андрущенко, який протягом тижня передав до фонду бібліотеки понад 1000 різноманітних книжкових видань. Декан факультету менеджменту освіти та науки НПУ Володимир Леонідович Савельєв, кандидат мистецтвозавства, доцент Максим Володимирович Забара, доктор філологічних наук професор Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова Валентина Іванівна Силантьєва та багато інших справжніх поціновувачів Книги та читання, які приєдналися до Всеукраїнської акції та передали до нашої бібліотеки свої надбання))) Щиро дякуємо за подарунки! Запрошуємо долучитися до акції #ЩедрийВівторок #ЩВБібліотеки