ФІДБЕК

ВСІ УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ЖУРНАЛИ У SCOPUS ТА WEB OF SCIENCE

Шановні колеги! До вашої уваги перелік українських наукових журналів, які індексуються в міжнародних наукометричних базах Scopus та/або Web of Science Core Collection. Всього представлено 147 видань. Що важливо, Open Science in Ukraine підтримує даний перелік у максимально актуальному, зручному та інформативному стані.

Для більш зручного використання переліку всі журнали розділено на 4 групи: природничі науки (П)  суспільні науки (С)  технічні науки (Т)  мультидисциплінарні науки (М).  Даний розподіл є штучним і може не враховувати специфіку кожного окремого видання.

При визначенні назв журналів команда OSU керувалася розділами сайтів Scimago Journal & Country Rank (для журналів, що індексуються в Scopus), Master Journal List (для журналів, що входять до Web of Science Core Collection). Джерелом для визначення українських назв журналів також є офіційні сайти журналів, актуальний перелік наукових фахових видань, а також інші офіційні джерела інформації про наукові видання. Всі назви журналів пов’язані гіперпосиланнями з офіційними сайтами журналів.

Щоб отримати додаткову інформацію стосовно цього переліку, переходьте за покликанням.