ФІДБЕК

ВИСТАВКА ДО ПРЕЗЕНТАЦІЇ КНИГИ ВІКТОРА АНДРУЩЕНКА

14 грудня у стінах Українського державного університету імені Михайла Драгоманова відбулася презентація нової книги "У пошуках свободи" ректора університету, члена-кореспондента НАН України, академіка НАПН України, доктора філософських наук, професора Віктора Петровича Андрущенка.

У залі засідань Вченої ради зібралася значна кількість видатних особистостей держави, а також представники громадських організацій, проректори та декани університету, науковці університетів України, родина автора.

"Саме українська людяність допомагає виборювати перемогу над російськими загарбниками", – упевнений автор нової книги про історію української культури. Доктор філософських наук і ректор Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Віктор Андрущенко завершував написання своєї книги вже під час великої війни. Він певен: зараз найкращий час для того, щоб згадати наш шлях до сильної і непереможної нації.

➤ З нагоди цієї важливої та урочистої події співробітниками Наукової бібліотеки було зібрано та організовано виставку основних найвідоміших праць Віктора Петровича (див. у дописі на нашій сторінці у Facebook).

➤ Також було підготовлено і тематичну віртуальну виставку "Віктор Петрович Андрущенко: Візіонер, філософ, лідер освітянської спільноти". Виставка доступна для перегляду і завантаження за покликанням.