ФІДБЕК

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: ВЕБІНАР ПРО ВАЖЛИВЕ

Інформуємо, що 28 квітня 2023 року з 12:00 до 13:00 відбудеться вебінар «Особиста та професійна етика: поза межами академічної доброчесності». Вебінар проводитиме Міжнародний центр академічної доброчесності (International Center for Academic Integrity). Про що можна дізнатися на вебінарі?

Захід покликаний надати слухачам роз’яснення щодо особистої етики, професійної етики, академічної доброчесності та показати, що наслідки їх порушень мають згубний вплив не лише на окремих людей, але й на установи, підприємства та суспільство в цілому.

Планується обговорити наступні питання: взаємозв’язок між особистою етикою, академічною доброчесністю та професійною етикою в дослідженнях, бізнесі та суспільстві; як навчальні заклади можуть підкреслити можливість перенесення етичних цінностей з одного контексту в інший і як можна краще підготувати студентів до життя після закінчення навчання та багато іншого.

👉 Дізнатися більше про вебінар та зареєструватися для участі в ньому можна за покликаннями: ICAI Webinar: Personal & Professional Ethics: Beyond Academic Integrity та Free Webinar titled Personal & Professional Ethics: Beyond Academic Integrity.