ФІДБЕК

АКАДЕМІЧНІ МАЙСТЕР-КЛАСИ ДЛЯ НАУКОВЦІВ

Шановні колеги, науковці! До вашої уваги перелік майстер-класів від представників Університету прикладних наук Бонн-Рейн-Зіг та Бернського університету, присвячені використанню науково-дослідного інструмента SciFlow.

SciFlow - текстовий онлайн-редактор для авторів, за допомогою якого можна створювати та редагувати наукові тексти, знаходити цифрові публікації.

Усі майстер-класи проходитимуть онлайн на платформі Zoom.

Майстер-клас №1.
Launching a Diamond Open Access Journal with SciFlow Publish.
Дізнайтеся про переваги Diamond Open Access і про те, як оптимізувати редакційний процес за допомогою SciFlow Publish, подолати труднощі з метаданими та безперешкодно публікуватися за допомогою Open Journal System (OJS).
 
Майстер-клас №2.
Як Університет прикладних наук Бонн-Рейн-Зіг забезпечив узгоджену структуру для написання дисертацій за допомогою інституційних шаблонів SciFlow.
Дізнайтеся, як Університет прикладних наук Бонн-Рейн-Зіг реалізував інституційні шаблони SciFlow для покращення написання тез, стандартизації форматування та сприяння співпраці та ефективного керування дисертаціями.
 
Майстер-клас №3.
Взаємодія дослідницької та видавничої діяльності в Бернському університеті.
Дізнайтеся про успішне впровадження SciFlow в Бернському університеті для написання дослідницьких робіт та видавничої діяльності: як саме дослідники та студенти використовують SciFlow у своїх публікаціях, а Bern Open Publishing оптимізує їхні публікаційні процеси.