ФІДБЕК

CLARIVATE: НАЙБЛИЖЧІ ВЕБІНАРИ У КВІТНІ

Шановні колеги, науковці! Нагадуємо, що у квітні 2023 року Clarivate проводитиме безкоштовні вебінари українською мовою, на платформах WEBEX та ZOOM; для участі необхідна попередня реєстрація; також передбачено сертифікат учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару.

Серія "Research Smarter." 27 квітня.
Тема: Профіль дослідника у Web of Science.

Науковим установам необхідно, щоб професійна діяльність їхніх вчених була коректно відображена в публічних профілях. Крім того, такі профілі корисні для наповнення внутрішніх інформаційних систем перевіреною та підтвердженою інформацією про наукові публікації, цитування, рецензії або роботу в редколегіях журналів.
На вебінарі ви дізнаєтеся все про нові профілі дослідників Web of Science, які можуть:
• підвищити впізнаваність вашої установи;
• допомогти дослідникам отримувати повідомлення про цитування їхніх робіт;
• допомогти дослідникам бути поміченими грантодавцями та потенційними співавторами, тощо.

Реєстрація: 10:15 - 11:15.

 

27 квітня.
Вебінар в  рамках All Digital Weeks 2023 організовано Національним університетом «Києво-Могилянська академія», Одеським національним технологічним університетом, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» та «Clarivate».
Тема: ChatGPT: що потрібно знати науковцям, освітянам, бібліотекарям? 
Тези та спікери:
• знайомтеся. ChatGPT. – Ольга Ольшевська, к.т.н., доц., директор науково-технічної бібліотеки ОНТУ;
• чи замінить Штучний інтелект бібліотекарів? –Тетяна Ярошенко, к.і.н., доц., керівник Центру наукометрії та цифрової підтримки досліджень НаУКМА;
• штучний інтелект та кінець епохи цитування? – Юлія Главчева, PhD з комп'ютерних наук, директор науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ»;
• ChatGPT очікування та реалії згідно аналізу літератури у Web of Science – Ірина Тихонкова, к.б.н., ст. досл. Customer Success Consultant Clarivate.

Реєстрація: 16:00 - 17:30.


👉 Більше додаткової інформації про найближчі вебінари Clarivate (а також записи вже проведених вебінарів) на сторінці Europe - Regional Pages: Ukraine.