ФІДБЕК

ІНФОРМАЦІЯ ВІД PROQUEST

Компанія ProQuest оголошує про запуск ProQuest One Psychology - нового комплексного та зручного продукту, призначеного для задоволення унікальних потреб тих, хто досліджує, викладає й вивчає психологію та консультує.

ProQuest One Psychology забезпечує:

Авторитетний багатоформатний вміст: підтримує різноманітні вимоги користувачів, від студентів до досвідчених дослідників / викладачів. Ресурс містить наукові журнали, терапевтичні відео, стенограми консультацій, книги, новини, дисертації тощо.

 Особливий користувацький досвід: вміст організовано відповідно до того, як користувачі-психологи підходять до типових завдань, дослідницьких тем і методологій. Такі функції, як перегляд і тематичні сторінки, дозволяють користувачам швидше знаходити інформацію та глибше досліджувати теми.

Тематичні сторінки: поєднують різні типи вмісту з усього продукту в універсальний огляд теми. Існує шість груп цих сторінок, пов’язаних із загальними напрямками вивчення та дослідження: презентація питань; терапевтичні підходи; концепції дослідження; тести та вимірювання; історичні психологічні експерименти та рекомендовані теми.