ФІДБЕК

НАЙБЛИЖЧІ ВЕБІНАРИ У КВІТНІ ВІД CLARIVATE

До уваги науковців! Компанія Clarivate готується до проведення нових освітньо-наукових вебінарів вже у цьому місяці. Вебінари безкоштовні, українською мовою, на платформах Zoom / Webex. Нагадуємо, що для участі необхідна попередня реєстрація.

Серія "Clarivate науковцям." 13 квітня.
Тема: Пошукові запити у Web of Science Core Collection без таємниць.

На вебінарі буде розглянута тема чотирьох типів пошуків Web of Science Core Collection: базовий, розширений, у пристатейній бібліографії та за автором. Розберемо що можемо знайти, з яких джерел, синтаксис пошуків, складнощі з якими можуть стикнутися користувачі та як їх уникнути. Повторимо збереження та аналіз результатів.

Реєстрація: 16:15-17:15.

 

Серія "Research Smarter." 27 квітня.
Тема: Профіль дослідника у Web of Science.

Науковим установам необхідно, щоб професійна діяльність їхніх вчених була коректно відображена в публічних профілях. Крім того, такі профілі корисні для наповнення внутрішніх інформаційних систем перевіреною та підтвердженою інформацією про наукові публікації, цитування, рецензії або роботу в редколегіях журналів.
На вебінарі ви дізнаєтеся все про нові профілі дослідників Web of Science, які можуть:
• підвищити впізнаваність вашої установи;
• допомогти дослідникам отримувати повідомлення про цитування їхніх робіт;
• допомогти дослідникам бути поміченими грантодавцями та потенційними співавторами, тощо.

Реєстрація: 10:15-11:15.


Більше додаткової інформації про найближчі вебінари Clarivate (а також записи вже проведених вебінарів) на сторінці Europe - Regional Pages: Ukraine.