ФІДБЕК

НАСТУПНІ ОСІННІ ВЕБІНАРИ ВІД ELSEVIER

Elsevier продовжує інформувати науковців про наступні онлайн-вебінари, що відбудуться восени цього року. На заходах учасники дізнаються про можливості та різні аспекти у роботі з повнотекстовою платформою ScienceDirect та базою даних цитувань Scopus, а також їхню взаємодію з аналітичним інструментом SciVal.

Будуйте ефективну публікаційну стратегію: Scopus, SciVal і журнали.
Дізнайтеся, як будувати ефективну публікаційну стратегію, вибираючи релевантні видання, і як Scopus і SciVal допоможуть легко проаналізувати видання для поширення ваших наукових результатів.
Дата і час проведення вебінару: 19.10.2023, 11.00.
 
Поєднуємо можливості Scopus і ScienceDirect.
Знайомство з двома рішеннями Elsevier – повнотекстовою платформою ScienceDirect та базою даних цитувань Scopus: у чому різниця, як вони пов’язані, та у яких випадках використовувати кожну з них.
Дата і час проведення вебінару: 2.11.2023, 14.00.
 
SciVal: від даних до захопливих розповідей про дослідження.
SciVal дає змогу візуалізувати ефективність ваших досліджень, порівнювати їх з досягненнями колег, розвивати стратегічні партнерства, визначати й аналізувати нові дослідницькі тенденції та створювати унікальні звіти. Долучайтеся до нашого вебінару, щоб дізнатися, як максимально ефективно використовувати SciVal для ефективної комунікації та представлення вашого наукового доробку.
Дата і час проведення вебінару: 16.11.2023, 11.00.
 
👉 Ще більше додаткової інформації про найближчі вебінари від Elsevier (а також записи вже проведених вебінарів) - на сторінці Онлайн-тренінги та семінари Elsevier для України.