ФІДБЕК

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕСТ З МЕДІАГРАМОТНОСТІ

Шановні друзі, колеги! Разом з Українською бібліотечною асоціацією пропонуємо вам долучитися до проходження національного тесту з медіаграмотності!

• Тест можна буде пройти онлайн лише один день, 27 жовтня (четвер). Платформа для проходження тесту буде відкрита тричі на день протягом 30 хвилин. Початок тесту - об 11:00, 15:00, 19:00 •

Пройти тест можна за посиланням на сайті «Фільтра», яке буде опубліковано 27 жовтня.

Національний тест з медіаграмотності організовують Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України разом з Мріємо та діємо та "Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність", які втілюються IREX Ukraine, під час Глобального тижня медіаграмотності. До участі запрошені всі українці. Кожен учасник зможе перевірити, наскільки добре вміє боротися з фейками та відрізняти ворожу пропаганду.

Кожен учасник гарантовано отримає сертифікат, а 30 учасників, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час, отримають подарунки - планшети, павербанки, колонки, рюкзаки, худі та ще багато іншого! Національний тест з медіаграмотності - це частина заходів від Фільтра, присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який святкують у всьому світі 24 - 30 жовтня.
Переможців тесту організатори оголосять 28 жовтня у своїх соцмережах та на сайті, а також надішлють сповіщення переможцям на електронну пошту. Всі учасники отримають сертифікати протягом наступного тижня (31 жовтня - 4 листопада).