ФІДБЕК

НОВА СЕРІЯ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE

Шановні колеги, науковці! Clarivate представляє до вашої уваги майбутні вебінари українською мовою, які відбудуться у жовтні - листопаді. Нагадуємо: для участі необхідна попередня реєстрація. Також передбачено сертифікат учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару.

25 жовтня.
В рамках  ІІ Міжнародної конференціі "ВІДКРИТА НАУКА ТА ІННОВАЦІЇ В УКРАЇНІ 2023".
Тема: Виклики української науки, та як успішно подолати їх з ресурсами Clarivate.
На семінарі буде проаналізовано стан публікаційної активності України. Як вплинули Covid-19 та війна на науку в Україні. Які проблеми та перспективи. Розглянемо можливості ресурсів Clarivate для успішної побудови та реалізації дорожньої карти розвитку науки.
Час 11:00 – 12:00
 
26 жовтня
Тема:  Research Smarter: Як збільшити успішність грантових заявок вашої установи.
Конкуренція за фінансування наукових досліджень у всьому світі продовжує зростати. Науковим відділам та адміністраторам організацій необхідні аналітичні дані, які оцінять пропозицію щодо наукового співробітництва, даючи змогу проаналізувати минулі успіхи та порівнювати їх з аналогами для вироблення виграшної стратегії. На вебінарі ви дізнаєтеся, як рішення Clarivate - WOS, InCites, Pivot RP та Reviewer Locator - можуть допомогти вам забезпечити нові джерела фінансування і підвищити відсоток успішних грантів вашої установи.
Час 16:15 – 17:15
 
2 листопада
Тема: Підібрати видання для публікації та не помилитися з вибором.
На вебінарі розберемо критерії якості наукових видань. На що звертати увагу при виборі видання для публікації власних досліджень. Як не стати жертвою хижацького видання. Ціна недоброчесної поведінки. Публікаційний процес. Плата за публікацію. Оформлення статті. Рецензування. Розповсюдження опублікованої роботи.
Час 10:15 – 11:15
 
👉 Більше додаткової інформації про найближчі вебінари Clarivate (а також записи вже проведених вебінарів) на сторінці Europe - Regional Pages: Ukraine.