ФІДБЕК

НОВІ ВЕБІНАРИ ВІД CLARIVATE УКРАЇНСЬКОЮ

Нагадуємо, що компанія Clarivate планує провести нові вебінари у лютому/березні 2023 року. Вебінари безкоштовні, українською мовою, на платформі Webex. Для участі необхідна попередня реєстрація!

Серія Research Smarter

23 лютого 2023
Тема: Підтримка ваших відкритих дослідницьких ініціатив за допомогою надійних даних та інструментарію, що масштабується.
Тези: Відкрита наука - це системна зміна, її доступний і спільний підхід, як очікується, прискорить дослідження і відкриття. Як виробник незалежних від видавців ресурсів, Web of Science відкриває нові шляхи підтримки ініціатив у сфері відкритої науки в усій спільноті, надаючи дані та послуги. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися, як виміряти вашу відповідність вимогам фінансування, виміряти відповідний вплив, а також підвищити ефективність та прозорість досліджень.
Реєстрація - перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15-11:15

 


Серія Clarivate науковцям

9 березня
Тема: Публікаційний процес в деталях.
Тези: Оприлюднення результатів дослідження є важливим етапом кожного дослідження. Де і як буде опубліковані ваші данні матиме вплив на подальшу кар’єру, отримання визнання колег, можливість встановлення ефективних партнерств, отримання грантового фінансування. На вебінарі чому і як обрати видання що індексуються у Web of Science, як зберегти цей список, які бізнес-моделі видань і як опублікуватися безкоштовно, рецензування і його види, оформлення публікацій за форматом видання. Відповіді на питання з реєстраційних анкет.
Реєстрація - перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

16:15-17:15