ФІДБЕК

НОВІ ВЕБІНАРИ ВІД RESERCH4LIFE (ТРАВЕНЬ-ЧЕРВЕНЬ)

ДНТБ України інформує: цьогоріч фахівці Research4Life проведуть нові короткі курси, як продовження серії вебінарів "Research4Life Publishing and Research Communications", що відбулися навесні-влітку 2022 року.

Перший короткий курс «Від ідеї до статті: написання рукопису, вибір журналу та публікація у високорейтингових журналах» містить три вебінари, які відбудуться в травні-червні 2023 року. Під час заходів учасники, бажаючі поліпшити знання з питань створення, оцінювання та ефективного поширення результатів своїх досліджень, зможуть отримати корисну інформацію щодо підготовки статей та їхньої публікації у наукових виданнях.
Зверніть увагу, що безкоштовна участь у зазначених вебінарах доступна для дослідників і користувачів з країн, на які поширюється програма Research4Life, зокрема України.

Щоб взяти участь у вебінарах, необхідно зареєструватися до 10 травня 2023 року, заповнивши наступну форму.

Також нагадуємо:

 Якщо у вас вже є обліковий запис у Research4Life, увійдіть до системи за допомогою свого логіна /пароля - доступ до обраних баз даних відкриється автоматично (детальніше про те, як розпочати сеанс на платформі Research4Life - за покликанням).

 Якщо ви ще не реєструвалися у Research4Lifeскористайтеся цією формою, щоб отримати власні логін та пароль:

 

ДОСТУП ДО RESEARCH4LIFE