ФІДБЕК

RESEARCH4LIFE: НОВЕ ПАРТНЕРСТВО ТА МОЖЛИВОСТІ

ДНТБ України інформує: до проєкту Research4Life доєднується наукове видавництво Edinburgh University Press (EUP), яке спеціалізується на публікаціях книг та журналів з гуманітарних та соціальних наук.

Це партнерство дозволяє розширити спектр ресурсів Research4Life у різноманітних галузях гуманітарних та соціальних наук, таких як: літературознавство, лінгвістика, філософія, політологія, історія, кіно та медіа-дослідження, право й інші суміжні області.
Завдяки цьому буде розширено можливості наукових досліджень і доступ до важливих інформаційних ресурсів для науковців і студентів.

➤ Детальніше про це на сторінці ДНТБ Edinburgh University Press приєднується до Research4Life.

Також нагадуємо про те, що для співробітників та студентів Українського державного університету імені Михайла Драгоманова надано вільний доступ до платформи Research4Life.

Якщо у вас вже є обліковий запис у Research4Life, увійдіть до системи за допомогою свого логіна /пароля - доступ до обраних баз даних відкриється автоматично  (ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ТЕ, ЯК РОЗПОЧАТИ СЕАНС НА ПЛАТФОРМІ RESEARCH4LIFE - ЗА ПОКЛИКАННЯМ).

Якщо ви ще не реєструвалися у Research4Life, скористайтеся цією формою, щоб отримати власні логін та пароль: 

 

ДОСТУП ДО RESEARCH4LIFE


Окрім того, для користувачів доступна коротка відеоінструкція про вхід і користування порталом Research4Life та пошук необхідної інформації на ньому: