ФІДБЕК

ЩО НОВОГО У ВЕБІНАРАХ ВІД CLARIVATE

Шановні колеги, науковці! Інформуємо, що найближчим часом фахівцями Clarivate буде організовано та проведено низку наступних вебінарів на кінець листопада - грудень цього року. Вебінари безкоштовні, українською мовою у Zoom. Також передбачається отримання сертифікату учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару.

30 листопада
Тема: Research Smarter Представляємо два нових індекси на платформі Web of Science: ProQuest Dissertations & Theses Citation Index та Preprint Citation Index.
Нещодавнє додавання ProQuest Dissertations & Theses Citation Index та Preprint Citation Index до платформи Web of Science пропонує комплексне рішення для пошуку журналів, дисертацій, препринтів та інших ресурсів на одній платформі. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися, як два нових індекси пропонують оптимізований шлях для дослідників, надаючи більш повне уявлення про дослідницький ландшафт.
Час 10:15 – 11:15

➤ Реєстрація.

7 грудня 
Тема: Автори та цитування.
Які абсолютні та нормалізовані метрики використовують для оцінки впливу науковця? Що таке високоцитовані роботи та високоцитовані науковці? Як визначаються Citation Laureates™, яким чином вони пов’язані з Нобелівською премією? Як працювати з профілем автора у Web of Science? Як поєднати декілька колекцій документів одного автора? Відповіді на ці та інші запитання - у даному вебінарі.
Час 10:15 – 11:15

➤ Реєстрація.

27 грудня
Тема: Research Smarter Оновлення Web of Science та InCites 2023.
Приєднуйтесь до заходу, щоб дізнатися більше про основні розробки 2023 року, включаючи нові функції на платформах Web of Science та InCites, інтеграцію з платформами ProQuest та Ex-Libris та багато іншого. Ви також зможете оглянути на плани на 2024 рік.
Час 10:15 – 11:15

➤ Реєстрація.

👉 Більше додаткової інформації про найближчі вебінари Clarivate (а також записи вже проведених вебінарів) на сторінці Europe - Regional Pages: Ukraine.